Sininen

EDIT : Lisätty Project Spectrum – nappi.

Upa kyseli juuri aiemmin tänään, kuinka sininen projektini edistyy. Ja vallan mainioon aikaan kyselikin, kun projekti valmistui juuri eilen.

Blue case

Siitä tuli kyllä kiva. Pistoilla ei ole tehty minkäänlaisia harkittuja kuvioita, pistelty vaan menemään sillä sinisen sävyllä mikä ensimmäiseksi sattui käteen. Pinta näyttää mukavan elävältä, minulle tulee mieleen kuluneet farkut tai sellainen kartta jossa näkyy miten syvää missäkin kohtaa järveä on.

Detail - Blue case

Läpän kuviossa on jonkinlaista harkintaa havaittavissa. Pistelin ympyrää jättäen reunoille hieman tyhjää. Itse kotelon malli on varastettu täältä Piru vie, eihän sitä sivua nyt enää tietenkään kirjanmerkeistä löydy. Lisään myöhemmin jos löydän.

Viimeksi mietin vielä mikä käyttötarkoitus tulevalla työllä olisi ja mietin samaa vielä eilen vaikka olin jo tehnyt työstä tällaisen kotelon. Silmälasit mahtuivat passelisti koteloon, mutta ikävä kyllä minulla ei sellaisia ole, joten kotelo olisi melko turha. Tämän työn valmistuttua virkkasin hieman vapaavirkkaustilkkuja ja kirosin itsekseni miten mahdotonta on löytää virkkuukoukkuja neuopuikkojen seasta. Ja PIM, idea tuli päähäni ja se toimi! Tässä siis tulos:

Inside the blue case

Ja tässä vielä tänään kirpparilta ostettu karhu vahtii koukkuja kotelossaan.

The guardian of blue case

~ Kirjoittanut valokki : sunnuntai, helmikuu 18, 2007.

Yksi vastaus to “Sininen”

  1. Taas tuli todistetuksi, että lopputulos on kaunis ja erityisen mielenkiintoinen kun ei suunnittele liikoja etukäteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: