Valokki täällä, hei.

Ja tervetuloa lukemaan uuden uutukaista käsityöblogiani. Olen Valokki ja teen mielelläni kaikenlaisia käsitöitä neulonnasta ja virkkauksesta kirjontaan ja ompeluun. Muita tärkeitä harrastuksiani ovat puutarhanhoito (josta ja muusta elämästäni kerron toisessa blogissani), ja lukeminen.

Tämä blogi syntyi varmasti jollekulle toisellekin tutusta syystä. Perhe- tai ystäväpiirissäni ei ole muita käsityöihmisiä, joiden kanssa voisin keskustella harrastukseen liittyvistä asioista tai ihan vain sanoa ”Hei kato! Mä onnistuin!” Tai tottakai voi aina sanoa, mutta palaute vain ei aina ole niin innostunutta.
Muutama päivä sitten veljeni kysyi miksi ihmeessä neulon koko ajan ja vertasi samalla neulomista pelaamaansa World Of Warcraft – peliin. ”Ihan yhtä turhaa.”
Tämä ajatus syntyi siis päässä joka päivittäin pitää minun virkaamaani pipoa. Samassa päässä.

Tämän vuodatuksen saattelemana aloitan käsityöblogini. Kiitos.

Mainokset

~ Kirjoittanut valokki : torstai, tammikuu 25, 2007.

4 vastausta to “Valokki täällä, hei.”

  1. Tervetuloa mukaan mukavaan seuraan! Käsityöblogeissa löytyy virikkeitä, kaunista katseltavaa ja kannustavaa porukkaa.

  2. Tervetuloa mukaan!

  3. Tervetuloa joukkoon! Se täällä blogistaniassa on niin kivaa, kun saa töistään palautetta. Ei tarvitse vain itselleen hehkuttaa ;)

  4. Tervetuloa!

    No voi turskatti! Miten joku VOI verrata wowitusta neulomiseen turhuuden kannalta?!? Meidän kotona harrastetaan kumpaakin yhtä kiihkeästi, mutta kyllä minä pidän omaa harrastustani huomattavasti hyödyllisempänä ja kehittävämpänä. Käsitöistähän on hyötyä vaikka kuinka! Pahus! Tätä nauran kyllä hämmennyksissäni koko illan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: